EU:n yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa yrityksiä ja organisaatioita 25.5.2018 alkaen

Suurin yksittäinen, kaikkia yrityksiä ja organisaatioita koskeva lainsäädännöllinen muutos pitkään aikaan on jo melkein ovella. Samaan aikaan kun muutos luo uusia mahdollisuuksia, tuo se myös epävarmuutta tietosuoja-asetuksen tuomista velvollisuuksista ja vaatimuksista. Monet pohdiskelevat edelleen, mitä tämä kaikki tarkoittaa oman organisaation kannalta ja mitä oikeasti pitäisi tehdä.

JMJping tarjoaa lähes avaimet käteen -ratkaisun sekä tietosuoja-asetuksen paperikaaokseen että teknisiin ratkaisuihin. Riittävän ymmärryksen GDPR:n vaatimuksista, organisaatiosi nykytilasta ja tarvittavista toimenpiteistä saat osa-alueisiin jaetulla, ohjaavalla ja opastavalla kysymyslomakejärjestelmällä yhdessä asiantuntijan kanssa.

JMJanalyzer yhdessä JMJvalvonnan kanssa mahdollistaa kattavan teknisen seurannan, valvonnan ja hälytykset tietoverkossa tai järjestelmissä havaituista poikkeamista täyttäen näin lain velvoittaman vaatimuksen.

l

Lähtötietoselvitys

Selvitä nykytilanteesi suhteessa muuttuneeseen lakiin alle kahdessa tunnissa.

e

Tehtävälista

Saat tulokseksi konkreettisen tehtävälistan ja selkeät ohjeet.

i

Mallipohjat

Hyödynnä valmiit mallidokumentit, jolloin säästät aikaa ja vaivaa.

Käytännön ratkaisut

Käytännön ratkaisut ja kumppanit havaittuihin puutteisiin heti.

Olemme valmiita auttamaan sinua tietosuoja-asetuksen täyttämiseen liittyvissä teknisissä ja käytännön ratkaisuissa. Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.