Office -paketti kaikissa laitteissasi

Käytä ja luo Office -dokumentteja, lähetä ja vastaanota sähköpostia, luo kalenterimerkintöjä ja muistutuksia jopa viidellä laitteellasi -samaan hintaan.

Kaikki tutut ohjelmat, pilvessä ja koneella

Saat kaikki tutut Microsoft Office -ohjelmat sekä selaimelle, että perinteisinä työpöytäohjelmina -ja automaattisesti ajan tasalla & uusimpina versioina.

Täydellinen paketti, helppo valinta

Ei enää uusien Office -versioiden ostamista ja asentamista! Paras Office, aina ajan tasalla ja käytettävissä siellä, missä ikinä oletkin!

Uusimmat Office -ohjelmat

Saat uusimmat Office -ohjelmat jopa viiteen laitteeseesi automaattipäivityksellä.

Ei enää ongelmia liian uusilla ohjelmilla tehtyjen tietojen avaamisen kanssa.

1 000 Gb tallennustilaa

Saat reilusti tallennustilaa omille tiedostoillesi suurella OneDrive-pilvipalvelulla 99,9% toimintavarmuus.

Käytä tiedostoja sekä pilvestä että omalta koneelta, jaa haluamiasi dokumentteja turvallisesti

50 Gb postilaatikko

Kerrankin riittävästi tilaa saapuville posteille. 50 Gb laatikko ei lopu kesken aivan heti.

Voit käyttää sähköpostia myös kätevän webmailin tai puhelimen sovelluksen kautta. Näin pääset aina käyttämään sähköpostiasi.

 

 

w

Skype for Business

Ääni- ja HD-videoneuvottelut suoraan työpöydältä. Keskustele yhteistyökumppaneiden tai työntekijöiden kesken ilman puhelinmaksuja.

Jaa, lähetä ja esitä tiedostoja keskustelun aikana.

 

 

Mobiilikäyttö

Käytä ja muokkaa Office -dokumentteja myös tien päällä. Pystyt avaamaan ja käsittelemään tiedostojasi suoraan OneDrivestä ja lähettämään tai jakamaan niitä haluamillesi ihmisille.

Jaetut kalenterit

Aito Outlook -kalenteri monipuolisilla ajanhallinta- ja muistutustoiminnoilla. Lähetä ja vastaanota kokouskutsuja suoraan kalenterista, tee muistilistoja ja seuraa ajankäyttöäsi.

+

Automaattinen synkronointi

Kaikki tietosi ja tiedostosi aina ajan tasalla -kaikissa laitteissasi.

Aloita dokumentin kirjoittaminen kannettavalla koneella ja jatka toimistossa pöytäkoneella. Samat muutokset näkyvät myös tabletissa tai puhelimessasi.

Kiinteä kuukausimaksu

Saat kaiken käyttöösi helposti budjetoitavalla kuukausimaksulla.

Kaikki Office -ohjelmat, sähköposti ja suuri tallennustila, yhdessä ja samassa paketissa kiinteällä kk-maksulla.

Office 365 Business Premium

Kaikki tutut Office -ohjelmat sekä perinteisinä työpöytäsovelluksina että selaimelle ja mobiililaitteille viiteen eri laitteeseen. Yritysluokan sähköposti ja kalenteri oman yrityksen osoitteilla ja osoitekirjalla, ääni- ja videopuhelut, pikaviestintä, yrityksen sisäinen viestintä, 1 000 Gb tallennustila ja paljon muuta -kaikki samassa paketissa. Aina uusimmat Office-ohjelmat suoraan käytössäsi ilman erillishankintoja.

Tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa, viestintää

Office 365 -paketista löydät mm. seuraavat tuotteet:

word-iconWord 2016 perinteisenä työpöytäsovelluksena (Windows/Mac), mobiilisovelluksena ja selaimella käytettävänä on-line -sovelluksena jopa viiteen (5) koneeseesi yhtäaikaa. Word on ehdottomasti johtava tekstinkäsittelyohjelma, jolla taittuu niin tekniset kuin kaupallisetkin tekstit.

excel-iconExcel 2016 taulukkolaskentaohjelma niin työpöydälle kuin selaimeen ja mobiiliinkin. Tee tarjoukset, laske budjetit tai luo muita laskentamalleja helposti ja vaivattomasti.

powerpoint-iconPowerpoint 2016 esitysgrafiikkaohjelma. Luo ja näytä tuote-esittelyjä sekä paikallisesti että internetin yli. Ylivoimaisesti käytetyin työkalu tuote-esittelyissä, kokouksissa ja konferensseissa, koulutuksessa yms -eikä mikään ihme, ohjelma on de-facto -standardi esitystyökalu, joihin muita verrataan

outlook-iconOutlook 2016 työpöydälle ja tien päälle. Aito ja oikea Outlook -sähköposti monipuolisine viesti-, tehtävä- ja kalenteritoimintoineen. Lue viestit puhelimellasi, synkronoi tärkeät tapahtumat tietokoneen, puhelimen ja muiden laitteiden välillä automaattisesti ja olet aina ajan tasalla. Tätä parempaa sähköposti- ja ajanhallintaohjelmaa on vaikea löytää.

onenote-iconOneNote 2016 -muistio. Tee pikamuistiinpanoja, joita voit täydentää ja lukea kaikilla laitteillasi ja halutessasi myös jakaa muide kanssa. Kirjoita muistiota yhtäaikaa työkaverisi kanssa, molempien kirjoittamat tekstit ilmestyvät toisenkin ruudulle. Unohda [tallenna] -napin painaminen, kaikki kirjoittamasi tekstit tallentuvat automaattisesti ja versioidusti. Näin voit aina palata aikaisempaan versioon, jos jotakin menikin pieleen. Voit myös lisätä tehtäviä tai tapaamisia OneNote -muistioon, nämä ilmestyvät suoraan Outlook -kalenteriisi

publisher-iconPublisher 2016 julkaisuohjelma. Word ei ole ainoa Office -paketin työkalu, jolla voidaan tehdä asiakirjoja. Tee yrityksesi ilmoitukset, julisteet ja pikkujoulukutsut kätevästi ja helposti. Publisher on suunniteltu toimiston sisäisten julkaisutarpeiden tyydyttämiseen, joten sen käyttö on huomattavan helppoa verrattuna täysiverisiin ja raskaisiin julkaisuohjelmistoihin.

onedrive-icon1 000 Gb OneDrive -tallennustilaan mahtuu PALJON tiedostoja. Voit käyttää tiedostoja turvallisesti jokaiselta laitteeltasi myös tien päällä. Palvelu versioi ja varmuuskopioi tiedostosi, joten tietosi ovat turvassa, vaikka laitteesi rikkoontuisi tai katoaisi.

Lisäksi muita huippuominaisuuksia kuten elävän yritysgrafiikan Sway, yrityksen sisäisen viestinnän Yammer, dokumenttien yhtäaikainen työstäminen, on-line versiot Office-ohjelmista, joita voi käyttää suoraan ilman asentamista vaikka naapurin tietokoneelta jne.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää Office 365 -ratkaisuisita ja autamme teitä vertailemaan perinteistä pakettihinnoittelua Office 365:n kuukausimaksulliseen palvelumalliin.

Office 365:tä voi käyttää myös ilman pilvipalveluita, joten voit luottavaisin mielin ottaa käyttöön vain ne palvelut, mitä tarvitset.