JMJ Yrityspaketti -helppo ja järkevä IT-ratkaisu!

Kaikki yrityksen ICT -laitteet, palvelut ja tuotteet samassa, selkeässä kuukausimaksullisessa paketissa.

”Batteries Included”

Avaimet käteen -palvelu

Toimitamme sinulle kaikki laitteet ja ohjelmistot, et tarvitse muuta. Laite- ja ohjelmistotarjontamme on laaja ja kattaa useita valmistajia.

Lisäksi asennamme kaiken suoraan käyttövalmiiksi, näin säästät sekä aikaa että hermoja.

Z

Tarvittavat laitteet ja ohjelmat

Tietokone toimistoon tai tien päälle, sähköpostiosoitteet ja -palvelut, tabletit ja valmiiksi määritelty sähköposti myös puhelimeesi. Office -ohjelmistot, virustorjunta, varmuuskopiointi jne. Saat kaikki suoraan samalta luukulta.

Kiinteä kuukausimaksu

Kaikki laitteet ja ohjelmistot yhdellä kuukausimaksulla, joka ei muutu palvelun aikana. Helppo budjetti ja yksinkertainen kirjanpito.

Päivitä laitteesi uuteen 3v välein, aina uusin Office -versio ja ajantasainen virustorjunta.

g

Haluamasi palvelut

Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva paketti ja kuukausimaksu.

Yhtenäisellä laite- ja ohjelmistokokoonpanolla uusien laitteiden käyttöönotto on nopeaa, eikä yrityksessä ole hankalasti ylläpidettävää, kirjavaa konekantaa.

JMJ Yrityspaketti

Yrittäjänä joudut monien -jopa haastavien- tietoteknisten laitteiden, ohjelmistojen ja vaikeasti vertailtavien palveluiden eteen. Olemme tehneet tämän työn puolestasi ja paketoineet yrittäjälle kaiken yrityksen tarvitseman tietotekniikan ja sähköisen viestinnän samaan pakettiin.

Paketista löydät sekä laitteet, ohjelmistot että tuen -ja kaikki selkeää, helposti budjetoitavaa ja kuukausittain vähennyskelpoista palvelumaksua vastaan.

Täydellinen yrityksen ICT -paketti -nollariskillä

Tietokoneiden ja ohjelmistojen vakioinnilla saavutetaan merkittäviä etuja ylläpitoa ja huoltoa ajatellen. Konerikon sattuessa korvaavan koneen käyttöönotto on nopeaa, eikä erilaisten laitteiden aiheuttamia ongelmia synny. Ajantasaiset varmuuskopiot, ohjelmaversiot ja -lisenssit ja toimiva yritystason virustorjunta tuovat mielenrauhaa ja auttavat ongelmatilanteista palautumisessa. Pakettia räätälöimällä se sopii sekä pienille että isommille yrityksille.

Toimiva tietotekniikka ja tietoturva tuovat mielenrauhaa. Ota yhteyttä, keskustellaan lisää juuri teidän organisaationne tarpeista.

 

  • Valitsemasi kannettava tietokone käyttövalmiina ja 3v on-site -takuulla, laitetta ei siis tarvitse viedä huoltoon, vaan huolto tulee luoksesi! Päivitä laitteesi maksutta uuteen, saman tason laitteeseen 3v välein. Vanha laite kierrätetään tietoturvallisesti ja sertifioidusti.
  • Tulostin toimistolle ja tarvittaessa myös akukäyttöiset mallit tien päälle
  • Office 365 -paketti: Tutut Office -ohjelmat aina ajan tasalla sekä työpöydällä, verkossa että matkapuhelimessa + 1000 Gb pilvitallennustilaa. Asennettavissa samalle käyttäjälle viiteen (5) eri laitteeseen, myös Mac OS ja mobiililaitteet
  • Oma yrityksen .FI* -osoite ja sille aito Microsoft Exchange –sähköpostipalvelu jaetuilla kalentereilla ja muilla huippuominaisuuksilla [* myös muita osoitteita tarjolla ]
  • Autamme käyttötarkoituksiisi sopivan internet -yhteyden ja operaattorin valitsemisessa
  • Valitsemasi valmiiksi asennettu matkapuhelin ja/tai tabletti, jossa sähköpostitkin toimivat heti kerralla, myös vesi- ja iskutiivit, menoa kestävät mallit!
  • Skype for Business(* -pikaviestin [* aiemmin nimellä Lync ]
  • F-Secure PSB –yritysmaailman virusturvaratkaisu, vain paras on kyllin hyvä -myös matkapuhelimiin
  • Virka-aikaan toimiva etätuki* suoraan tietokoneeseesi tai puhelimen välityksellä [* palveluun kuuluu 2h / kk ]